AnyaSpórol

Szendvicssütő tisztítás 2 mozdulattal :)

Imádom a fedeles szendvicset – vagy minek hívják, én így 🙂 Ha nem kéne főznöm gyerekeknek,  én simán beérném ezzel ebédre, májkrémes sajtos, vagy kolbászos sajtos, nyami. Viszont mindig úgy néz ki használat után, hogy boááá. Amikor elteszem soha nem takarítom ki és amikor előveszem és gyorsan kéne vele sütni, akkor meg szidom magam, hogy milyen hülye voltam. Nos ennek ezennel vége!!! Megvan a megoldás, megtaláltam a pinteresten.

LÉNYEG: Kész vagyunk a sütéssel, és amíg várjuk, hogy kihűljön a szendó, hogy ne égessük el vele a szájpadlásunkat, velem gyakran megesik, mert nagyon mohó vagyok. Addig benedvesítünk két papír konyhai törlőt – érdemesebb jó minőségűt venni, mert azok nem mállnak szét a víztől, én dm-eset használok. A szendvicssütőt KIHÚZZUK A KONNEKTORBÓL!!! és a két nedves papírtörlőt belehelyezzük és a tetejét rácsukjuk. Aztán hagyjuk az egészet így kihűlni.

Fontos, hogy HÚZZUK KI A GÉPET A KONNEKTORBÓL!!!  Ezt ne felejtsük el, mert különben felgyújthatjuk a lakást és leégethetjük a gépet!!!

Aztán amikor befejeztük a kajálást, akkor oda kell menni a géphez fel kell nyitni és láss csodát, minden rászárad, ráégett cucc lejött. Nekem az alját még kicsit át kellett törölnöm száraz papírtörölközővel, de ennyi.

Mehet a szekrénybe és nincs többé káromkodás és önszidás, ha máskor elővesszük és gyorsan akarunk szendvicset készíteni.

szendvicssütő tisztítása két mozdulattal

Nyereség:  

  • maradék hőt felhasználtuk,
  • vegyszert nem használtunk,
  • drága nem volt,
  • idegeinket megvédtük,
  • nem kapargattuk és sértettük fel a teflon bevonatot 🙂

Ki próbálj ki? 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!