AnyaSpórol

Gyűjtögető életmód, avagy a karácsonyi előkészületek októberben :)

Férj szombaton reggel, mikor a gyerekek még aludtak, kávézás közben feltette a kérdést, és kinek mit ajándékozunk karácsonyra? Leesett az állam, még jó, hogy nem a kávé a kezemből. Ilyen előrelátó férjem van, aki ki szeretné venni a részét ebből, különben minden rám van bízva, én találok ki mindent, stb.  Vissza is kérdeztem, Te mire… Tovább »

Meggylekvár

Meggylekvárt főzni ilyenkor? Igen. Apám még július elején beállított egy fél kosár cigány meggyel, vagy 2 órát tartott, hogy megpucoljam. A 30 fokos benti és a kinti 40 fokos hőmérsékletben nem tudtam magam rávenni, hogy megfőzzem, így aztán a mélyhűtőben landolt, várta, hogy kedvet kapjak a lekvárfőzéshez. Ez tegnapelőtt meg is érkezett hozzá a kedvem!… Tovább »

Eperlekvár, sajnos nem spórolósan… :S

Ezer éve készülök, hogy főzök lekvárt, de mivel elutaztunk, így nem volt időm, hogy elmenjek eddig a szedd magad földre. Tegnap felhívom őket, hogy mikor nyitnak, később vettem észre, hogy a honlapon fel van tüntetve, hiába olvasni meg kell tanulni! Kérdeztem, hogy Érden mikor nyit, mondta 8-kor, de nem  érdemes menni, mert már semmi nincs… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!