AnyaSpórol

Heti menü – avagy hogyan ne pazaroljuk az ételt

Tervezni, tervezni, tervezni 🙂 Már többször írtam róla, de megunhatatlan a téma. Főleg, hogy mindig van, ami lejár a hűtőben és van olyan maradék, amit már senki nem akar megenni. Ilyenkor lelkiismeret furdalásom van, de a romlott dolgot nem fogom megenni. Ha a havi költségvetésünket egyszer részletesen megfigyeljük, vagy akár többször, akkor rájövünk, hogy iszonyat… Tovább »

Óda a leveshez – Heti menü 2

Hozzátok Leves :)) Ez a felkiálltás a Gyalog galopp című film végén található, amikor a franciák kidobják a Leves nevű tehenet Arthur királyra, sajnos ezt a részt nem találtam a youtube-on. És miért óda a leveshez? Több okból! 1. egészséges, 2. tápláló, 3. ha idény zöldségből készítjük olcsó is. Én a másodikkal kezdeném, ha a… Tovább »

Hogyan vásárolsz?

Élményszerűen, vagy tervezetten? Mielőtt valahol vásárolnál előre tájékozódsz az árakról? Végzel összehasonlítást? Vagy csak bemész és vásárolsz, ami eszedbe jut, na én ilyenkor szoktam egy csomó mindent elfelejteni és veszek olyat, amire semmi szükségem! A magyarok nagy többsége tervező vásárlónak vallja magát. Múltkor írtam a heti menüről, hogy az milyen fontos a tudatos vásárláshoz, nos… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!