AnyaSpórol

Egy vödör víz kézmosásra???

Igyekszem a spórolásra, vagy trendibben megfogalmazva tudatosságra nevelni a gyerekeimet, legyen ez környezettudatosság, az energia tudatos felhasználása, a pénz tudatos elköltése, a tudatos vásárlás, stb. Tudatos étkezést még nem tudtam megvalósítani, abban nekem is példát kellene mutatnom, de most erre is lesz lehetőségem. Fiam, aki már 5 éves egyedül végzi el a dolgát, egyedül mos… Tovább »

Energiatakarékos izzók felkutatás- avagy az elfolyó áram nyomában 2.

Eddig nem nagyon érdekeltek az energiatakarékos izzók, utáltam, hogy lassan melegszenek be, a formájuk meg egyszerűen idegesített. Hogy nekem mennyi bajom van?! Szerencsére most már lehet burával is kapni őket 🙂 Régen nagyon kényelmesen éltem és nagyon sok minden nem érdekelt, most egyre tudatosabb leszek és nem csak azért mert spórolok, hanem szültem két gyereket,… Tovább »

Az elfolyó energia nyomában 1.

Figyelem a téma száraz, de a spórolási lehetőség benne van, csak egy kis figyelem kell hozzá!!!  A rádióban hallottam, hogy a nagy energia szolgáltatók összefognak, hogy reklámozzák az energiatudatosságot. Éljen, most már mindenhol Erős Antónia mosolyog rám (amitől kirázz a hideg, de egyéni szoc problem), és add tanácsokat, hogy hogyan spóroljunk az energiával! Én is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!