AnyaSpórol

Homokozó raklapból 3 óra alatt :)

Pénteken vendégségben voltunk és a végén a homokozóban kötöttek ki a gyerekek. Onnantól kezdve nem volt menekvés. Fiam egyfolytában azzal rágta a fülünket, hogy neki homokozó kell, azonnal. Menjünk és vegyünk. Hát hogyispersze, pont ebben a hónapban!?! Nem, nem veszünk és kész. És ekkor jött a megvilágosodás, mert nem hiába nézem olyan sokat a pinterestet… Tovább »

Házi gyurma – avagy a spur pléj dó :)

Esővel tarkított napok igen fárasztóak tudnak lenni, ha a gyerekek szabad vegyértékét nem tudjuk valamivel lekötni, persze, amikor már nem esik, akkor irány a tócsák felfedezése, de közben a szobába zárva meg lehet bolondulni. Ilyenkor egymillió játék sem tudja őket lefoglalni, be kell dobni pár újdonságot, vagy még több lehetőséget, hogy az ember lányának legyen… Tovább »

Hétvégére ujjfesték, szabadban is művelhető elfoglaltság :)

Ha már ilyen szép színes lett az új nlcafe, gondoltam pont beleillik a képbe egy kis színes házilag elkészíthető festék. Lelkes pinterestező vagyok, de szép új magyar szó, ott találtam ezt a receptet. :)) Igaz nem vízfesték, hanem ujjal festhető festék. Olyan furcsán hangzik magyarul, hogy ujjfesték?! A gyerekek meg mint tudjuk imádnak maszatolni, tunkolni,stb. így tuti,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!