AnyaSpórol

Anya idegrendszerének kímélete – avagy hogyan motiváljuk a gyermekeinket

Múlt héten 5 napot töltöttem teljesen egyedül a gyerekekkel, Férj kiküldetésben volt, így aztán nagyon kellett vigyázni az idegrendszeremre, hogy ne menjen tönkre. 🙂 Mi bőszít fel? A felesleges parttalan viták, hát azok nagyon, a könyörgés, hogy keljél már fel, öltözz fel, induljunk már, vedd fel a cipődet, pakoljáááá már össze, stb. Tesóm már bevezette… Tovább »

Szülinapi buli- csináld magad

Két gyermekemet 2 év és 21 nap különbséggel szültem, ezért aztán, ha akarják, ha nem együtt tartjuk a családban a szülinapi bulijukat. Gondolom, ha majd már nagyobbak lesznek, nem így lesz, de most még 5 és 3 évesek, nem volt ellenvetésük. 16-an voltunk összesen a buliban, ilyenkor szoktunk főzni, van torta, ital, móka-kacagás. Felnőttek beszélgetnek,… Tovább »

Tanévkezdés-avagy min lehetne spórolni

Ugyan még csak nyár van, tombol a forróság, de már elkezdődött a visszaszámlálás, 3, 2, 1 és óvoda és iskola start! Szerencsére nyáron a gyerekeim mindent kinőttek, szandált, cipőt, gumicsizmát, nadrágot, főleg fiam, ő úgy nő, mintha húznák, 5 évesen 31-es lába van és 118 centi. Lányomnak is két számot nőtt a lába tavasz óta… Tovább »

Házi babapopsitörlő 2,76 Ft/darab áron

Ez a második legkedvesebb receptem 🙂 Kislányom még nem szokott le a pelenkáról, igaz még “csak” 2 és fél éves, türelmes leszek, nem idegesítem magam a pelenka árak miatt, meg a makacssága miatt, volt kitől örökölnie ommmmmmm! 😉 Itt találtam rá erre a megoldásra egy kedves olvasóm segítségével, nem volt mit tenni, ki kellett próbálnom… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!