AnyaSpórol

Tojásfestés ételfestékkel

Utálok tojást festeni, meg lehet vetni érte, de ez van. Gyerekkorom óta küszködök ezzel a traumával, mivel én voltam mindig a kétbalkezes gyerek, akinek annyi kreatív vénája sincs, mint egy kutyának, na jó szegény kutyákat ne bántsuk. Tesóm és unokatesóm gyönyörűeket alkottak és ketten párban röhögték ki az én alkotásaimat. Nem beszélve arról, hogy milyen… Tovább »

Húsvéti csokinyuszi helyett

5 és fél  éves fiam Mikuláskor közölte, hogy neki több csoki nem is kell és vigyem innen őket. Persze minden rokontól azt kapott, szépen elsütögettem a csokis muffinba, úgy képes volt megenni, és én is. Ennek örömére megfogadtam, hogy tőlem egy csokinyuszit nem kapnak, azért túl drága, hogy beletegyem a csokis muffinba. Nagyon jó ötletek… Tovább »

Húsvéti dekorálás

A sváb vér csak izzik valahol bennem, mert sütés után az alufóliákat, mint anyósom (ő 100%-ban sváb) összehajtogatom és elteszem, de hogy minek? Most már tudom!!! Dettó a kiürült zsepis dobozok! (Tudom nem gazdaságos, de a gyerekek így maguknak tudják adagolni és kifújni egyedül az orrukat). Éljen, férj kidobta az összeset, máskor valami rejtekhelyet keresek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!